Час підготовки
Калорії
Інгредієнти
Змішайте нектар з манго, воду, оцет і спеції у великій мисці до повного змішування. Додати насіння базиліка; добре перемішати.
Перед подачею охолодіть принаймні 1 годину, щоб дозволити насінню базиліка і спеціям змішатися. Збийте соус перед подачею на стіл.
Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах.