Default
Тенденції в Смаках

МАСАЛА ХААС

Активно боріться із спекою новим способом гідратації: гострий напій, натхненний індійськими напоями на основі маслянки. Свіжа м'ята і кінза поєднуються з огірком й імбиром і створюють відчуття охолодження. Кумин і халапеньо додають ніжної пряності. Змішайте все це і отримайте освіжаючу пінку, куштуйте її ковток за ковтком.

Інформація про поживну цінність на порцію: 88 калорій, жирів всього 4 г, насичених жирів 2 г, холестерину 13 мг, натрію 429мг, вуглеводів 8 г, волокна 1 г, білки 5 г, загальний вміст цукрів 7 г
  • 10Хв

    Час підготовки

  • 88

    Калорії

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

2

Порцій

  • 1 склянка холодних знежирених вершків
  • 1/2 склянки свіжого листя кінзи
  • 1/2 склянки свіжого листя м’яти
  • 1/2 склянки очищеного і подрібненого огірка
  • 1 ст.л подрібненого халапено
  • 1/2 ч.л Кумин (Зира)
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1/4 ч.л солі

Приготування

  • Помістіть всі інгредієнти в ємність для блендера; закрийте. Збивайте доки добре не перемішається. Подавайте одразу; розділіть між окремими келихами для подачі.