Час підготовки
час приготування
Калорії
Інгредієнти
Змішати перець чилі, кумин, орегано і морську сіль у великій мисці. Додати свинину, потрусити, щоб свинина рівномірно покрилася сумішшю спецій.
Нагрійте 2 столові ложки олії у великій важкій каструлі (500мл) на середньому вогні. Додати селеру, цибулю і перці поблано. Готуйте від 4 до 5 хвилин або поки овочі не почнуть розм'якшуватися. Додати гриби шиітаке, 2 столові ложки часнику і 1 столову ложку імбиру; варити від 3 до 4 хвилин або до пом'якшення грибів. Зняти овочі з каструлі.
Нагрійте 1 столову ложку решти олії в тій же каструлі на середньо- високій температурі. Додайте свинину і варіть, поки злегка не підсмажиться з усіх боків. Поверніть овочі в каструлю. Перемішати курячий бульон і насіння лотоса.
Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і кип'ятіть на повільному вогні від 45 хвилин до 1 години, або поки свинина та насіння лотоса не стане ніжним.
Нагрійте 1 столової ложки олії, що залишилися у великій сковороді на середньому вогні. Додайте бок чой і по 1 ст.л. часнику і імбиру, що залишились. Обсмажити до пом'якшення. Розділіть бок чой рівномірно по склянках перед подачею. Розлийте позоле в тарілки і прикрасьте свіжою кінзою і лаймом, для прикраси.
Кулінарні підказки: Насіння лотоса, також відоме як махана в Індії, є основним продуктом азіатської кухні. Оскільки сезон збирання квітки лотоса короткий, насіння лотоса найчастіше зустрічається сушеним або розпухлим. Гіркий паросток зазвичай видаляють з центру насіння перед сушінням. Як сушене, так і розпухле насіння лотоса забезпечує земляний, трохи квітковий аромат і має твердий прикус при приготуванні. Насіння лотоса продається на азіатських ринках, в спеціалізованих бакалійниках і в багатьох інтернет-магазинах. Насіння лотоса також продається як ароматизована закуска.