Default
Тенденції в Смаках

Приправа гомасіо з часником

Гомасіо - японська приправа для всього. Від макаронних виробів до смажених овочів, ця суміш часнику і кунжуту швидка в приготуванні та ще легша у використанні. Зберігайте її в герметичному контейнері, та тримайте на поготові!

Кількість порцій: 12 ¾ ч.л.

Інформація про поживну цінність на порцію: 0 калорій, всього жирів 0г, насичених жирів 0г, холестерину 0 мг, 10 мг натрію, вуглеводи 0г, волокна 0г, білки 0г
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 5Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Нагрійте невелику сковороду на середньому вогні 1 хвилину. Додйте олію, кунжут і морську сіль; перемішуйте доки спеції не будуть злегка вкриті олією.

  • Готуйте, поки насіння кунжуту не підсмажиться і не з’явиться аромат, приблизно від 3 до 4 хвилин, часто перемішуючи. Зняти сковорідку з вогню. Додати чорний перець і часник; постійно перемішувати протягом 10 секунд. Вийміть приготовану суміш із сковорідки. Повністю охолодіть і зберігайте в герметичному контейнері в прохолодному сухому місці до 2 тижнів.