час приготування
Інгредієнти
Розігріти 3 столові ложки вершкового масла і 2 столові ложки олії на великій сковороді на середньому вогні доки масло не розтане. Додати половину скибочок банана; готувати 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Використовуючи щипці, перекласти скибочки банана у велику миску. Обгорнути посудину фольгою, щоб зберігалось тепло. Повторити з рештою шматочків банана. (Не зливати решту олії, яка залишилися на сковороді).
Розігріти ще 2 столові ложки олії і 1 столову ложку вершкового масла на сковороді на тій же середній температурі, доки масло не розтане. Вмішати часник вінчиком. Забрати сковорідку з вогню. Добре вмішати інші інгредієнти. Залити соусом банани в мисці. Ретельно потовкти. Подавати відразу ж. Посипати дрібно нарізаною кінзою за бажанням.