Пряні солені жовтки
Тенденції в Смаках

Пряні солені жовтки

Забудьте про натертий Пармезан. Яєчні жовтки з сіллю – це справжня новинка до пасти. Приблизно за 4 дні можна перетворити яєчні жовтки на тверді кульки золотої смакоти лише за допомогою суміші солі, цукру та приправ. Подавайте затверділі жовтки з приправами, або натріть та посипте пасту, локшину, рис, салати, овочі чи суп.
  • 10Хв

    Час підготовки

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Добре змішати сіль, цукор та перці у середнього розміру посудині.

  • Викласти половину суміші спецій у маленьку скляну посудину для випічки (приблизно 28х18 см). Зробити ложкою 6 рівних виїмок у суміші. У кожну виїмку помістити жовток. Легенько вкрити жовтки рештою соляної суміші. Закрити поліетиленовою плівкою, залишивши відкритим один край, щоб дати вийти волозі. Поставити у холодильник на 4 дні.

  • Розігріти духовку до 80°С. Вийняти жовтки з солі та обережно промити у воді. Покласти жовтки на маленьке деко з бортиками. Струсити залишки солі.

  • Пекти 3 години, або поки жовтки не стануть достатньо твердими, щоб натирати, або нарізати.