Час підготовки
Інгредієнти
Добре змішати сіль, цукор та перці у середнього розміру посудині.
Викласти половину суміші спецій у маленьку скляну посудину для випічки (приблизно 28х18 см). Зробити ложкою 6 рівних виїмок у суміші. У кожну виїмку помістити жовток. Легенько вкрити жовтки рештою соляної суміші. Закрити поліетиленовою плівкою, залишивши відкритим один край, щоб дати вийти волозі. Поставити у холодильник на 4 дні.
Розігріти духовку до 80°С. Вийняти жовтки з солі та обережно промити у воді. Покласти жовтки на маленьке деко з бортиками. Струсити залишки солі.
Пекти 3 години, або поки жовтки не стануть достатньо твердими, щоб натирати, або нарізати.