час приготування
Інгредієнти
Розігріти олію в 4-літровій чавунній каструлі при середній температурі. Додати солодку картоплю, нарізаний червоний перець, цибулю і по 1 чайній ложці кінзи і оливок, а також 1 чайну ложку чилі; готувати і помішувати 3-5 хв., або доки перець та цибуля не розм’якнуть, а солодка картопля не зазолотиться. Додати рис, кумин, часник, орегано, червоний перець солодкий та морську сіль; варити та помішувати 2-3 хв., або доки рис не стане прозорим.
Домішати голубиний горох, кокосове молоко, воду та томатний соус. Довести до кипіння при середній температурі. Зменшити температуру до мінімальної; закрити кришкою і залишити варитися на повільному вогні протягом 20 хв., або доки рис не стане ніжним і втягне вологу. Зняти з плити. Дати постояти закритому 5 хв. Відкрити і дати постояти ще 5 хв. Розпушити рис виделкою.
Змішати підсмажений кокос, кінзу, яка залишилася, оливки та перець чилі в маленькій посудині. Подавати рис із кокосовою сумішшю.