Інгредієнти
Для приготування паніра змішати йогурт, лимонний сік, приправу гриль до м’яса, морську сіль та імбир мелений у невеликій ємності. Покласти панір у спеціальний пластиковий пакет, додати маринад і все змішати. Помістити в холодильник на 1 годину.
Тим часом, для манго-томатного чатні обсмажити кумин (зиру) у великій неглибокій сковороді на середній температурі протягом 3 хвилин, часто помішуючи, до появи аромату. Додати помідори, манго, цибулю, кінзу, сироп агави, корицю та морську сіль. Готувати і помішувати протягом 10 хвилин, доки помідори не стануть м’якими і соус не загусне.
Для заправки з карі змішати всі інгредієнти вінчиком в невеликій ємності.
Вийняти панір з маринаду, прибравши його залишки з сиру. Збризкати гриль кулінарним спреєм. Готувати панір на грилі протягом 4 - 6 хвилин до рум’яної скоринки, часто перевертаючи. Розрізати скибочками розміром по 0,5 см. Подавати, скибочки паніра поливши його манго-томатним чатні та збризкавши заправкою з карі.