Час підготовки
Інгредієнти
Підсмажити бекон на великій сковорідці при середній температурі доки він не стане хрусткий. Викласти бекон на вистелену паперовими рушниками тарілку. Подрібнити бекон, залишити 1 столову ложку для оздоблення.
Залишити на сковорідці 1 столову ложку жиру з бекону. Додати цибулю; готувати і помішувати при середній температурі 5 хвилин, або поки вона не зм’якне. Додати нут та приправи; готувати помішуючи 2-3 хвилини. Домішати томатний соус та воду. Довести до кипіння. Знизити температуру до нижчої; готувати 10 хвилин, час від часу помішувати. Додати цукіні; готувати та помішувати 5-10 хвилин, або доки вони не стануть ніжними та хрусткими. Домішати помідори, гострий соус Схуг та подрібнений бекон, крім 1 столової ложки, яку слід залишити для оздоблення; дати покипіти 5 хвилин.
Для подачі викласти на тарілки. Зверху присипати подрібненим беконом та сиром Фета за бажанням. Додатково можна подати гострий соус Схуг.