час приготування
Інгредієнти
Для приготування тріски з матча, добре змішати оцет, олію, цедру лимона,м'ятуі морську сіль у невеликій ємкості. Відкласти 1 столову ложку маринаду для салату з помідорів. Покласти тріску у великий пластиковий пакет із застібкою або у скляний посуд. Додати маринад, що залишився; добре все змішати. Охолоджувати в холодильнику протягом 30 хвилин.
Тим часом, для приготування песто зі шпинату, покласти шпинат, мигдаль, олію, воду, оцет, 1 чайну ложку суміші матча, морську сіль і перець у кухонний комбайн або чашу блендера; закрити кришкою. Змішувати доки добре не змішається і не стане однорідним. Якщо песто занадто густий, додати додаткові 1-2 столові ложки води до отримання однорідної маси.
Витягти тріску з маринаду. Видалити залишковий маринад. Помістити тріску у велику форму для випікання, на попередньо вкриту папером для випікання. Посипати 1 чайною ложкою суміші матча і додатково сіллю і перцем за смаком. Випікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці протягом 10 хвилин або поки риба легко не простромлюватиметься виделкою.
Для приготування салату з помідорів, змішати помідори, огірок і 1 столову ложку маринаду, що залишився, у невеликій посудині; добре перемішати.
При подачі рівномірно розкласти песто на кожній тарілці. Зверху покласти філе тріски. Зверху на тріску викласти ложку салату з помідорів.