час приготування
Інгредієнти
Вручну натріть на тертці цвітну капусту. Відкладіть
На середньому вогні розігрійте олію у великій сковороді. Додайте гриби; готуйте, помішуючи, протягом 2 хвилин. Додайте часник; готуйте, помішуючи, ще 2 хвилини або доки гриби не підрум’яняться, слідкуючи, щоб не підгорів часник. Заберіть зі сковороди; не дайте охолонути.
На повільному вогні в невеликій каструлі приготуйте курячий бульйон з прованськими травами. Відставте на слабкий вогонь. Додайте цвітну капусту у сковороду і поставте на середній вогонь. Постійно помішуючи, додайте теплу бульйонну суміш, по 1/4 склянки за раз, поки цвітна капуста не вбере рідину після кожного додавання. (На це піде близько 30 хвилин, поки цвітна капуста вбере всю бульйонну суміш і зм’якне.)
Розмішайте гриби, вершки, вершкове масло, сир пармезан, трюфельну олію, морську сіль і перець. Залиште різото на дуже слабкому вогні на 5 хвилин для поєднання смаків. Зверху посипте петрушкою. За бажанням, подавайте, додатково посипавши пармезаном.