Цвітна капуста Різото із грибами і трюфельною олією
Тенденції в Смаках

Цвітна капуста «Різото» із грибами і трюфельною олією

Завдяки використанню тертої цвітної капусти замість рису, лісовим грибам, що багаті на природний умамі і сиру Пармезан, цей різото має інтенсивний пікантний і м'ясистий смак.
  • 55Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 середня головка цвітної капусти
  • 1 ч.л трюфельної олії
  • 1/4 ч.л Морська сіль
  • 1/4 ч.л Чорний перець мелений
  • Свіжа порізана петрушка
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 225 r грибного асорті (наприклад, шиітаке, гливи та шампіньйони ), нарізаного на шматки
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
  • 2,5 склянки курячого бульйону
  • 1/2 ч.л Трави середземноморської кухні
  • 1/4 склянка жирних вершків
  • 2 ст.л вершкового масла
  • 2 ст.л натертого сиру пармезан

Приготування

  • Вручну натріть на тертці цвітну капусту. Відкладіть

  • На середньому вогні розігрійте олію у великій сковороді. Додайте гриби; готуйте, помішуючи, протягом 2 хвилин. Додайте часник; готуйте, помішуючи, ще 2 хвилини або доки гриби не підрум’яняться, слідкуючи, щоб не підгорів часник. Заберіть зі сковороди; не дайте охолонути.

  • На повільному вогні в невеликій каструлі приготуйте курячий бульйон з прованськими травами. Відставте на слабкий вогонь. Додайте цвітну капусту у сковороду і поставте на середній вогонь. Постійно помішуючи, додайте теплу бульйонну суміш, по 1/4 склянки за раз, поки цвітна капуста не вбере рідину після кожного додавання. (На це піде близько 30 хвилин, поки цвітна капуста вбере всю бульйонну суміш і зм’якне.)

  • Розмішайте гриби, вершки, вершкове масло, сир пармезан, трюфельну олію, морську сіль і перець. Залиште різото на дуже слабкому вогні на 5 хвилин для поєднання смаків. Зверху посипте петрушкою. За бажанням, подавайте, додатково посипавши пармезаном.