Default
Тенденції в Смаках

Цитрусово-трав’яний йогурт с насінням базиліка

Любите насіння чіа? Спробуйте також насіння базиліка. Воно надає подібну текстуру і несподіваність кожному смачному ковточку цього йогурту тцатдзикі. Подавайте його свіжими або смаженими вегетаріанськими ковпачками.

Кількість порцій: 1 склянка.

Інформація про поживну цінність на порцію: 20 калорій, загальна кількість жирів 0 г, насичені жири 0 г, холестерин 1 мг, натрій 61 мг, вуглеводи 2 г, волокно 1 г, білок 3 г
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 20

    Калорії

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Змішайте добре всі інгредієнти в середній каструльці.

  • Перед подачею охолодіть принаймні 1 годину, щоб дозволити насінню базиліка і спеціям настотися.

  • Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах.