Курячі крильця гриль в глазурі з гуави
До свят та особливих подій

Курячі крильця "гриль" в глазурі з гуави

  • 30Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Розтопити желе з гуави у мисці в мікрохвильовій печі. Додати сік лайма, чорний перець мелений і червоний перець солодкий та добре перемішати. Відлийте 1/2 склянки для глазурі. Додати в суміш морську сіль з травами та олію, що залишилася в мисці. Опустіть у суміш курячі крильця та добре змочіть їх.

  • Охолодіть крильця протягомі 30 хвилин, потім вийміть їх з маринаду. Нанжати крильця на довгі подвійні шампури.

  • Готуйте крильця на середньому вогні від 15 до 18 хвилин або до готовності, періодично перевертаючи. Помістіть курячі крильця у велику миску. Додати суміш із желе гуави, яку попередньо відлили у склянку та добре перемішайте