Салат з зеленою соєю  кукурудзою та орегано
Кухні світу

Салат з зеленою соєю, кукурудзою та орегано

  • 25Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 425 r замороженої зеленої сої “Edamame” (або квасолі мунго)
  • 1 ч.л Морська сіль
  • 1/4 ч.л Чорний перець мелений
  • 2 склянки 1 середній червоний
  • 1 середній червоний перець, крупно нарізаний
  • 4 зелені цибулі, тонко нарізані
  • 1/4 склянка нарізаної свіжої петрушки
  • 1/4 склянка оливкової олії
  • 1/4 склянка яблучного оцту
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
  • 1 ст.л Орегано

Приготування

  • Доведіть 2 літри води до кипіння в середній каструлі на сильному вогні. Додати зелену сою; готувати 4 хвилини або доки зелена соя не набуде яскраво-зеленого кольору та стане м’яким. Злийте воду і промийте під холодною водою.

  • Для приготування салату, змішати всі інгредієнти у великій мисці. Додати зелену сою, кукурудзу, червоний перець, зелену цибулю і петрушку; добре перемішати.

  • Охолодіть принаймні, 1 годину, щоб салат пропитався спеціями. Перемішайте перед подачею на стіл.