Індійські коржі Наан
Кухні світу

Індійські коржі «Наан»

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Змішати дріжджі, молоко, воду і цукор в великій чашці і поставити в тепле місце або в миску з теплою водою. Опара почне пінитися і буде готова, коли збільшиться в об’ємі вдвічі, приблизно за 10-20 хвилин.

  • Змішати борошно, йогурт, розтоплене вершкове масло, морську сіль з травами і соду, додати суміш в опару .

  • Добре замісити тісто. Накрити чашку з тістом рушником або кришкою і поставити підходити в тепле місце або в миску з теплою водою приблизно на 2 години.

  • Розділити тісто на 6 рівних шматків і розкачати кожен шматок в овал, товщиною приблизно 0,5 см. Кожен коржик посипати Kamis та кумин (зира).

  • Поставити в попередньо розігріту духовку до 225 °С на 5-10 хвилин. Коржик повинен почати роздуватися і збільшуватися в об’ємі. Випікати до золотисто-коричневих цяток.

  • Змастіть вершковим маслом і подавайте на стіл. Смачного!