Смажена Морква з кумином зирою і білим вином
Основний інгредієнт

Смажена Морква з кумином (зирою) і білим вином

  • 55Хв

    час приготування

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 450 r моркви (якщо завелика – розрізати навпіл)
  • 75 мл білого вина
  • 25 r масла
  • 2 ч.л Кумин (Зира)

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 220 ° С

  • Помістіть моркву в жиронепроникний папір в сотейнику

  • Залити моркву білим вином і додати вершкове масло. Посипте кумином (зирою) та добре перемішайте

  • Загорніть жиронепроникний папір і готуйте в духовці протягом 45-50 хвилин або до готовності, але щоб морква була ще хрусткою