Фарширований гарбуз сквош
Основний інгредієнт

Фарширований гарбуз-сквош

Смачний гарбуз-сквош, смажений і фарширований смачним поєднанням червоної цибулі, помідорів чері та сиру Фета, приправлений сумішшю з кумина (зири), шавлії.
  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 великий або 2 маленьких гарбуза-сквош, розрізані навпіл
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 ст.л шавлії
  • 1 червона цибулина, дрібно нарізана
  • 100 r помідорів чері, розрізаних на половинки
  • 100 r сир фета, нарізаного кубиками
  • Кумин (Зира)

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C. Видаліть насіння із гарбуза-сквош. Збризніть зверху олією і смажте протягом 40-45 хвилин, доки віна не стане м’якою.

  • Обережно вийміть внутрішню плоть гарбуза-сквош (намагаючись не зачепити шкірку). Помістіть в миску, додайте кумин(зиру), шавлію, цибулю, помідори і сир, добре перемішати.

  • Ложкою викладіть суміш у шкірку гарбуза-сквош і знов поставте в духовку, запікайте протягом 25 хвилин, або до готовності, коли сир набув золотистого кольору.