Інгредієнти
- 1 форель
- 1 невелика морква
- 1 стебло селери
- 100 r вершкового масла
- 2 зубчики часнику
- 1 ч.л Карі
- 2 щіпки Морська сіль
- 2 щіпки Чорний перець мелений
Інгредієнти
Форель почистити, помити і витерти паперовим рушником. Злегка посипати морською сіллю і перцем.
Очистити і промити овочі, натерти моркву, нарізати тонкими скибочками селеру і начинити цим форель.
На сковорідці розтопіть вершкове масло, заправити сіллю, приправою Карі та додати порізаний часник. Полийте пряним маслом форель.
Обгорнути щільно фольгою і покласти на решітку гриля на 20-30 хвилин і один раз перекладати форель на іншу сторону.
Форель викласти на тарілку. Приємного апетиту.