Default
Тенденції в Смаках

Азійські яєчні млинці із засмаженою свининою і каролінським соусом

  • 30Хв

    Час підготовки

  • 35Хв

    час приготування

  • 20

    Інгредієнти

Інгредієнти

4

Порцій

Млинці:

  • 100 грам звичайного борошна
  • 2 ч.л кукурудзяного борошна
  • ½ ч.л Морська сіль
  • 350 мл теплої води
  • ½ ч.л підсмаженої кунжутної або рослинної олії
  • 1 ст.л рослинної олії, окремо
  • 4 яйця, окремо

Приправа для свинини:

Начинка зі свинини:

  • 450 грам свинячої вирізки, розрізаної вздовж
  • 200 мл яблучного оцту
  • 125 грам кетчупу
  • 50 грам світло-коричневого цукру
  • ¼ ч.л Перець чилі
  • 3 ст.л рослинної олії
  • 200 грам подрібненої овочевої суміші коул слоу (coleslaw)

Приготування

  • Крок 1 Для приготування млинців у великій мисці вінчиком перемішайте борошно, кукурудзяне борошно і морську сіль. Поступово додавайте воду, продовжуючи збивати, доки тісто не стане однорідним. Вмішайте кунжутну олію. (Тісто буде рідкуватим.) Відкладіть, поки будете готувати начинку.

  • Крок 2 Для приготування начинки зі свинини в невеликій мисці змішайте приправи. Рівномірно нанесіть суміш на свинину і відкладіть. У середній мисці змішайте оцет, кетчуп, коричневий цукор, кайєнський гострий перець і морську сіль, що залишилася, та відкладіть.

  • Крок 3 У великій сковороді на сильному вогні розігрійте олію, доки вона не закипить і не з’явиться димок. Додайте свинину і готуйте 2-3 хвилини, не перемішуючи. Переверніть свинину і готуйте ще 2-3 хвилини, доки вона рівномірно не підрум’яниться. Перекладіть свинину на обробну дошку.

  • Крок 4 На сковороду додайте суміш із кетчупом. Готуйте на середньо-слабкому вогні протягом 3-5 хвилин або доки соус не зменшиться в об’ємі і не почне карамелізуватися. Тим часом поріжте свинину на шматки по 1 см. Поверніть свинину у сковороду та перемішайте, щоб її повністю вкрив соус; не давайте охолонути.

  • Крок 5 Щоби приготувати млинці, поставте на помірно слабкий вогонь сковороду з антипригарним покриттям діаметром 30 см і змастіть її приблизно ½ чайної ложки олії. Налийте приблизно 125 мл тіста у сковороду, нахиляючи її, щоб рівномірно розподілити тісто по дну. Готуйте 2-3 хвилини або доки млинець злегка не підрум’яниться знизу.

  • Крок 6 Злегка збийте 1 яйце у невеликій мисці, після цього рівномірним шаром налийте на млинець, щоб повністю його накрити. Продовжуйте готувати 1-2 хвилини або доки яйце почне застигати. Гнучкою лопаткою обережно переверніть млинець. Готуйте 2-3 хвилини або доки млинець злегка не підрум’яниться і не стане хрустким. Покладіть млинець на обробну дошку яєчним боком донизу. Те саме повторіть із рештою тіста і яєць.

  • Крок 7 Наприкінці змастіть кожен млинець і з того боку, де немає яйця, соусом для барбекю зі сковороди. Посередині кожного млинця покладіть ложкою ¼ свинини та 50 г овочевої суміші коул слоу (coleslaw). Щоб загорнути начинку, складіть млинець або згорніть рулетом і відразу подавайте.