Банановий кетчуп
Тенденції в Смаках

Банановий кетчуп

Банановий кетчуп - це популярна філіппінська приправа, яка готується з бананового пюре, цукру, оцту і спецій. Використовуйте зі смаженим рисом і локшиною, яйцями, хот-догами, гамбургерами, картоплею фрі, рибою, свининою і курятиною.
  • 40Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Розігріти олію в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю; готувати, помішуючи, 5 хвилин або до м'якості. Додати часник, чилы гострий, куркуму і чорний перець мелений; готувати, помішуючи, 30 секунд або до появи аромату.

  • Додати банани, оцет, цукор і морську сіль. Довести до закипання на середньому вогні. Зменшити вогонь до низького; накрити кришкою і готувати 15 хвилин, час від часу помішуючи. Зняти з вогню. Залишити охолоджуватись протягом 10 хвилин.

  • Перекласти ложкою суміш в блендер або кухонний комбайн; закрити кришкою. Змішувати на високій швидкості протягом 1 хвилини або до отримання однорідної маси. Зняти центральну частини кришки і продовжити змішувати, повільно додаючи воду до отримання консистенції, схожої на традиційний кетчуп.