час приготування
Інгредієнти
Для приготування йогуртового соусу, змішати йогурт, молоко, козячий сир, 1 чайну ложку суміші льону і 1/8 чайної ложки морської солі в маленькій ємкості до однорідної маси. Накрити кришкою. Охолоджувати до подачі на стіл.
Для приготування приправлених травами овочевих млинців, розігріти 1 столову ложку олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, салатний перець, моркву і селеру; готувати, перемішуючи, протягом 5 хвилин або до готовності. Додати шпинат; готувати, перемішуючи, протягом 2 хвилин або доки шпинат не протушкується. Охолоджувати суміш доки овочі не охолонуть.
Збити яйця, панірувальні сухарі, 1 столову ложку суміші лляного насіння, що залишилась, 1 чайну ложку морської солі і перець в середній посудині, щоб все добре перемішалось. Додати цукіні і овочеву суміш; добре перемішати. Охолоджувати протягом 5 хвилин, щоб суміш ущільнилась. Сформувати 10 калачиків (близько 3 см у діаметрі і товщиною 0,5 см), використовуючи близько 1/4 склянки суміші для кожного калачика.
Розігріти 2 столові ложки олії на тій же сковороді на середньому вогні. Покласти половину калачиків; готувати протягом 2 хвилин з кожного боку або до золотистого кольору. Підсушити на паперовому рушнику. Повторити з рештою калачиків. Подавати овочеві млинці з йогуртовим соусом.