Час підготовки
Інгредієнти
Викласти гарбуз у посудину, яку можна використовувати у мікрохвильовій печі, додати 2 столових ложки води. Накрити поліетиленовою плівкою. Помістити у мікрохвильову піч і ввімкнути на 3 хвилини при ВИСОКІЙ потужності, або ж доки гарбуз не розм’якне. Зняти плівку і відставити.
Розігріти велику сковорідку при середній температурі. Додати ягнятину; готувати і помішувати 3 хвилини. Додати 2 чайні ложки суміші спецій; готувати і помішувати доки м’ясо не потемніє. Вийняти ягнятину шумівкою зі сковорідки і відкласти. Додати цибулю, гарбуз та баклажан; готувати та помішувати при середній температурі 5-6 хвилин. Додати нут, часник та решту суміші спецій; готувати та помішувати 3-4 хвилини. Домішати помідори та присмажену ягнятину; готувати доки гарбуз не стане ніжним. Домішати шпинат, лимонний сік та решту гострого соусу Схуг; готувати доки шпинат не втратить в об'ємі.
Для подачі, накласти ложкою страву на тарілки. Прикрасити порізаним на кубики огірком та сумішшю сиру Рікотта та Схугу.
Змішати сир Рікотта і 1 чайну ложку гострого соусу Схуг у маленькій посудині до утворення однорідної маси. Накрити і помістити у холодильник аж до подачі страви. Залишити решту гострого соусу Схуг, щоб приправити страву.
Змішати усі спеції у маленькій посудині. Відставити.