Сніданок хеш з нуту томатів цукіні та кришт бекону
Тенденції в Смаках

Сніданок — хеш з нуту, томатів, цукіні та кришт бекону

Розпочніть день з домашньої страви в стилі хеш, щедро наповненої такими ароматними інгредієнтами як помідори, цукіні, нут та бекон. Додайте близькосхідного темпераменту з гострим соусом Схуг і це підживить Ваш ранок. Прикрасьте страву подрібненим беконом, сиром Фета та гострим соусом.
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 5 скибок бекону
  • 1/4 склянка гострого соусу Схуг
  • 1 склянка нарізаної жовтої цибулі
  • 1 бляшанка (450 г) нуту, відцідженого та промитого
  • 2 ч.л меленого коріандру
  • 1 ч.л Кумин (Зира)
  • 1 бляшанка (425 грам) томатного соусу
  • 1 склянка води
  • 2 склянки нарізаних цукіні
  • 2 склянки помідорів чері, розрізаних наполовину

Приготування

  • Підсмажити бекон на великій сковорідці при середній температурі доки він не стане хрусткий. Викласти бекон на вистелену паперовими рушниками тарілку. Подрібнити бекон, залишити 1 столову ложку для оздоблення.

  • Залишити на сковорідці 1 столову ложку жиру з бекону. Додати цибулю; готувати і помішувати при середній температурі 5 хвилин, або поки вона не зм’якне. Додати нут та приправи; готувати помішуючи 2-3 хвилини. Домішати томатний соус та воду. Довести до кипіння. Знизити температуру до нижчої; готувати 10 хвилин, час від часу помішувати. Додати цукіні; готувати та помішувати 5-10 хвилин, або доки вони не стануть ніжними та хрусткими. Домішати помідори, гострий соус Схуг та подрібнений бекон, крім 1 столової ложки, яку слід залишити для оздоблення; дати покипіти 5 хвилин.

  • Для подачі викласти на тарілки. Зверху присипати подрібненим беконом та сиром Фета за бажанням. Додатково можна подати гострий соус Схуг.