Тако Аль Пастор з голубиним горохом, салатом з шикованої капусти та кокосовою стужкою з присмаком лайма
Тенденції в Смаках

Тако Аль Пастор з голубиним горохом, салатом з шикованої капусти та кокосовою стужкою з присмаком лайма

Це ситний варіант тако аль пастор без м’яса, з багатим на білок голубиним горохом, що приправлений прянощами, помідорами та ананасом у поєднанні з освіжаючою шикованою капустою, кокосовою стружкою та соком лайму.
  • 26Хв

    час приготування

  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Шинкована капуста з кокосом та лаймом
  • 2 помідора-сливи, нарізані
  • 1 склянка дрібно нарізаного ананаса
  • 425-450 грам коричневого голубиного гороху, відцідженого та промитого
  • 2 ч.л Орегано
  • 1 ч.л Кумин (Зира)
  • 1 ч.л Червоний перець солодкий
  • 12 заготовок для тако, розігрітих
  • 2 ст.л соку лайма
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1 ч.л меду
  • 2 склянки шикованої капусти
  • 1/4 склянка кокосової стружки
  • 2 ст.л нарізаної свіжої кінзи
  • Тако Аль Пастор з голубиного гороху:
  • 2 ч.л оливкової олії

Приготування

  • Для салату добре змішати сік лайма, оливкову олію та мед у середнього розміру посудині. Додати капусту, кокосову стружку та кінзу і перемішати, так, щоб вони добре покрилися соусом. Накрити кришкою та помістити у холодильник аж до подачі.

  • Для тако розігріти олію на великій сковорідці при середній температурі. Додати помідори та ананас; готувати, помішуючи 2-3 хв., або доки вони не зм’якнуть. Додати голубиний горох та приправи; готувати та помішувати до повного прогрівання. Подавати суміш з голубиного гороху в теплих заготовках для тако присипавши салатом з капусти.