Іспанський соус Мохо верде
Тенденції в Смаках

Іспанський соус «Мохо верде»

Цим яскраво зеленим іспанським соусом з кумином, кінзою, петрушкою та зеленим перцем чилі можна поливати м’ясо гриль, курча, морепродукти та овочі. Або ламайте шматками хліб з грилю планча і макайте його у цю апетитну приправу, знову і знову.
  • 10Хв

    Час підготовки

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 склянки грубо нарізаного свіжого листя кінзи
  • 1/2 склянка іспанської оливкової олії першого віджиму
  • 3 середніх зубчика часника
  • 2 ч.л хересного оцту
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 1/2 ч.л Чилі гострий
  • 1/2 ч.л копченої паприки
  • 1/2 ч.л цукру
  • 1/4 ч.л Кумин (Зира)
  • 2-4 ст.л води

Приготування

  • Викласти кінзу, часник, оцет, морську сіль, спеції та цукор у чашу кухонного комбайну чи блендера; закрити кришкою. Змішати на високій швидкості поступово додаючи воду. Поступово додати олію і змішувати до однорідної консистенції.

  • Поставити у холодильник принаймні на 30 хвилин, або до подачі, щоб смаки змішалися.