Бульйон з овочами гриль
До свят та особливих подій

Бульйон з овочами гриль

  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Бульйон:
  • 1 ч.л Суміш перців
  • Овочі гриль:
  • 2-3 помідори
  • 2 червоних перця
  • соєвий соус за смаком
  • Свіже листя кінзи
  • Чорний перець мелений
  • 1 середня селера
  • 1 гілка петрушки
  • 1 цибуля-порей
  • 1 підсмажена цибуля
  • 2-3 зубчики часнику
  • 100 мл білого вина
  • кілька склянок води
  • 2 шт. Лаврове листя

Приготування

  • Для приготування бульйону очистіть та вимийте овочі. Нарізати шматками (близько 3 см) і обсмажити на сковороді з олією, доки не підрум’яняться. Додати спеції і цибулю. Залити вино і випарувати його. Налити воду і варити близько години на повільному вогні. Процідити бульйон

  • Для приготування овочів «Гриль» - вимити червоні перці і помідори та розмістіть на решітці для гриля та готуйте доки вони не набудуть коричневого кольору. Очистіть овочі і наріжте м’якоть дрібними кубиками. Додайте в гарячий овочевий бульйон приправте соєвим соусом і мелений чорним перцем. Перед подачею на стіл додати нарізану свіжу кінзу