Кебаб
Кухні світу

Кебаб

  • 30Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 лаваша
  • 1 щіпка Чорний перець мелений
  • 2 курячі грудки
  • 1/4 китайської капусти
  • 1 огірок
  • 1 болгарський перець
  • 100 мл натурального йогурту
  • 4 ст.л оливкової олії
  • 2-3 ст.л Приправа Арабська (Марракеш)
  • 2 щіпки Морська сіль

Приготування

  • Порізати курку на смужки, посипати арабською приправою, додати 2-3 столові ложки оливкової олії і перемішати.

  • Капусту, цибулю, огірки і болгарський перець нарізати тонкими смужками, додати столову ложку оливкової олії, морську сіль і свіжо змелений перець, добре перемішати.

  • Лаваш розділити так, щоб утворилася кишеня і покласти на 5 хвилин у попередньо розігріту духовку до 180 °С.

  • М’ясо підсмажити на сковорідці протягом 5 хвилин.

  • Соус: змішати йогурт з ложкою арабської приправи, приправити морською сіллю.

  • У кишені з лавашу викласти м’ясо та овочі, полити соусом. Смачного!