Спагетті з томатним крем соусом
Основний інгредієнт

Спагетті з томатним крем-соусом

  • 35Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Розтопити вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник і цибулю, і варити, часто помішуючи, поки цибуля не стане прозорою, близько 3-4 хвилин.

  • Додайте в сковорідку подрібнені помідори, «Трави італійської кухні» Kamis і червоний перець; додайте морську сіль і чорний мелений перець Kamis за смаком.

  • Доведіть до кипіння; зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, помішуючи, поки соус не загусне, близько 15-20 хвилин.

  • Додайте бальзамічний уксусус, молоко і жирні вершки, і добре перемішайте і підігрітий через, близько 2 хвилин.

  • Приготувати спагетті аль денте. Помістіть в сервірувальний посуд і перемішайте з приготовленим соусом

  • Подавайте відразу ж, посипавши зверху пармезаном.