Default
Тенденції в Смаках

Азійські яєчні млинці з начинкою із подрібненого сиру по-нью-йоркськи

  • 30Хв

    Час підготовки

  • 30Хв

    час приготування

  • 23

    Інгредієнти

Інгредієнти

Соус

Млинці

  • 2/3 склянки борошна
  • 2 ст.л кукурудзяного крохмалю
  • ½ ч.л Морська сіль
  • 1½ ч.л теплої води
  • ½ ч.л кунжутної або рослинної олії
  • 1 ст.л рослинної олії, окремо
  • 4 яйця, окремо

Начинка з подрібненого сиру

  • 2 ч.л цибулевого порошку
  • 1 ч.л часникового порошку
  • ½ ч.л Чорний перець мелений
  • ½ ч.л Морська сіль
  • 500 грам меленої яловичини
  • 1 ст.л рослинної олії
  • ½ склянки склянки дрібно порізаної цибулі
  • 4 скибочки плавленого сиру чеддер
  • 1 склянка хрусткої смаженої цибулі
  • 1 склянка нашинкованого качанного салату, наприклад ромен або айсберг

Приготування

  • Щоб приготувати соус, змішайте всі складники в невеликій мисці. Накрийте кришкою. Покладіть у холодильник до подавання на стіл.

  • Для приготування млинців у великій мисці вінчиком перемішайте борошно, кукурудзяний крохмаль і морську сіль. Поступово додавайте воду, продовжуючи збивати, доки тісто не стане повністю однорідним. Додайте кунжутну олію (тісто буде рідким). Відкладіть, поки будете готувати начинку.

  • Для приготування начинки змішайте всі приправи в невеликій мисці. Із меленої яловичини сформуйте велику котлету. З обох боків посипте сумішшю приправ.

  • На середньо-сильному вогні розігрійте олію в чавунній сковороді середнього розміру. Додайте цибулю; готуйте, помішуючи, 1-2 хвилини. Додайте яловичу котлету; готуйте 2-3 хвилини або доки м’ясо не підрум’яниться. Переверніть котлету і зверху викладіть скибочки сиру. Металевою або дерев'яною лопаткою розрізайте сир на котлеті, доки добре не розплавиться. Готуйте 2-3 хвилини або доки не приготується яловичина. Не дайте повністю охолонути.

  • Щоби приготувати млинці, поставте на помірно слабкий вогонь велику сковороду і змастіть її приблизно ½ ч. л. олії. Налийте приблизно 1/3 склянки тіста у сковороду, нахиляючи її, щоб рівномірно розподілити тісто по дну сковороди. Готуйте 2-3 хвилини або доки млинець злегка не підрум’яниться знизу.

  • Злегка збийте 1 яйце у невеликій мисці, після цього рівномірним шаром налийте на млинець у сковороді, щоб повністю його накрити. Продовжуйте готувати 1-2 хвилини або доки яйце почне застигати. Гнучкою лопаткою обережно переверніть млинець. Готуйте 2-3 хвилини або доки млинець злегка не підрум’яниться і не стане хрустким. Покладіть млинець на дошку для нарізання яєчним боком донизу. Те саме повторіть із рештою тіста і яєць.

  • Для завершення страви викладіть ложкою ¼ частину начинки, смажену цибулю і салат, а також 2 ст. л. соусу посередині кожного млинця з того боку, де немає яйця. Щоб загорнути начинку, складіть млинець або згорніть рулетом. Відразу подавайте.