Default
Тенденції в Смаках

Кайюнська закуска з насінням лотоса

Безперечно, ця хрустка, квіткова, схожа на попкорн суміш може стати вашою звичайною закускою. Присипана перцем чилі, паприкою, кумином і в поєднанні з горіхами, соломкою і кокосовими чіпсами, ця суміш стане впригоді як вдома так і в дорозі. Докладніше див.

Кількість порцій: 6 (1/2-склянки)

Інформація про поживну цінність на порцію: 265 калорій, всього жирів 21г, насичених жирів 4г, холестерину 0 мг, 163 мг натрію, вуглеводи134г, волокна 4г, білки 6г
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 15Хв

    час приготування

  • 265

    Калорії

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/4 ч.л Морська сіль
  • 1/2 ч.л Перець чилі
  • 1/4 ч.л гранульованого часнику
  • 1/4 ч.л Кумин (Зира)
  • 1/4 ч.л КОПЧЕНА ПАПРИКА KAMIS
  • 1/8 ч.л Червоний перець солодкий
  • 1 склянка розпухлого насіння лотоса
  • 1/2 склянки соломки
  • 1/2 склянки підсмажених кокосових чіпсів
  • 1/2 склянки несолоного сирого мигдалю
  • 1/2 склянки несолоних сирих фісташок
  • 2 ст.л олії

Приготування

  • Попередньо нагрійте духовку до 180 ° C. Змішайте сіль і спеції у невеликій мисці, а потім відкладіть. Змішайте насіння лотоса, соломку, кокосові чіпси, мигдаль і фісташки у великій мисці. Збризніть олією та перемішайте. Додайте суміш спецій і перемішайте.

  • Розкладіть суміш рівномірно на великому аркуші з фольги для запікання.

  • Випікайте 15 хвилин або до появи аромату, перемішуючи кожні 5 хвилин. Охолодіть повністю на решітці і зберігайте в герметичному контейнері.