Інформація про поживну цінність на порцію: 197 калорій, загальна кількість жирів 9г, насичені жири 1г, холестерин 0мг, натрій 444мг, вуглеводи 23г, волокна 8г, всього цукрів 3г, білки 6г
(Доданий цукор 0г)
Інформація про поживну цінність на порцію: 197 калорій, загальна кількість жирів 9г, насичені жири 1г, холестерин 0мг, натрій 444мг, вуглеводи 23г, волокна 8г, всього цукрів 3г, білки 6г
(Доданий цукор 0г)
Час підготовки
час приготування
Калорії
Інгредієнти
Порцій
Розмістіть у великій мисці квасолю гарбанзо, помідори, яблучний оцет, соєвий соус, спеції та сіль; добре перемішайте.
Перемістіть суміш в кухонний комбайн. Взбивайте приблизно 5 або 6 разів, поки добре не перемішається і не залишиться лише кілька грубих шматків бобів.
Нагрійте 2 столові ложки олії у великій сковорідці на середньому вогні. Додайте цибулю та гриби; варіть до готовності, помішуючи. Додайте олію, що залишилась і збільшiте вогонь до середнього. Вмішайте в суміш габанзо і воду. Готуйте від 8 до 10 хвилин або поки суміш не нагадуватиме приготований чорізо, перемішуючи тільки тоді, коли суміш на дні почне коричневіти, перекидаючи підрум'янену частину назад в суміш. Використовуйте вегавнське чорізо як начинку для тако, топінг для тостад або як замінник м'яса у веганському рисi або буріто.
Кулінарні підказки: Чорізо можна використовувати в різних стравах. Часто подається на сніданок, воно також є ідеальним доповненням до буріто і смаженої картоплі, або відмінною начинкою для тако і емпанадас. У вас немає кухонного комбайна? Розтовчіть суміш квасолі габанзо і помідори виделкою. Розмішайте з оцтом, соєвим соусом, спеціями і сіллюі і продовжуйте далі за рецептом. При приготуванні суміші габанзо, постарайтеся довести суміш до коричневого кольору, подібно до підсмаженої яловичини. Це надасть більш глибокий аромат і трохи хрустку текстуру суміші. Для отримання пряного вегансьогоі чорізо додайте свіжий халапеньйо або будь-який інший ваш улюблений перець чилі.