Інгредієнти
Змішайте червоний перець солодкий, перець, корицю, кумин, імбир і морську сіль.
У мілкій тарілці змішайте 1 столову ложку суміші спецій із борошном. Борошняною сумішшю змастіть курку. Решту суміші спецій залиште. На середньому вогні розігрійте олію у чавунній каструлі місткістю 7-9 л. Покладіть курку; готуйте 7 хвилин або поки курка не підрум’яниться з обох сторін. Заберіть курку з каструлі. Відкладіть
У каструлю додайте й перемішайте цибулю, моркву, часник і решту суміші спецій. Готуйте, помішуючи, 5 хвилин або поки цибуля злегка не підрум’яниться. Покладіть курку знову в каструлю. Додайте картоплю, оливки, консервований лимон, по 2 чайні ложки кінзи і петрушки, лаврові листки та бульйон.
Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; накрийте кришкою і кип’ятіть на повільному вогні 1 годину або доки картопля не зм’якне. Посипте кожну картоплину рештою, по 2 столові ложки, кінзи і петрушки. За бажання, подавати можна із кус-кусом.