Підказка:
Тісто для коржика готують із масарепи, попередньо приготованого кукурудзяного борошна. Кукурудзяне борошно можна придбати на латинських ринках, в латинському ряді в супермаркетах або інтернет-магазинах. Не використовуйте борошно маса аріна, з якого готують тамале.
Готуючи тісто для коржика, під руками слід мати миску холодної води. Якщо руки стають надто липкими під час замішування та формування коржиків, змочіть їх у холодній воді і продовжуйте працювати з тістом.
Усі складники страви можна підготувати заздалегідь. Зберігайте підготовані коржики і мусаку в окремих герметичних контейнерах у холодильнику до 3 днів. Для подавання на стіл, розігрійте коржики в гарячій, змащеній маслом сковороді, а мусаку на повільному вогні доведіть до кипіння, доки повністю не прогріється.