Default
Тенденції в Смаках

ВЕГАНСЬКИЙ БАРБАКОА

Інформація про поживну цінність на порцію: 80 калорій, загальна кількість жирів 4г, насичені жири 1г, холестерин 0мг, натрій 317мг, вуглеводи 9г, волокна 3г, всього цукрів 4г, білки 2г

(Доданий цукор 0г)
  • 10Хв

    Час підготовки

  • 30Хв

    час приготування

  • 80

    Калорії

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

8

Порцій

Приготування

  • Приготуйте гриль для непрямого нагрівання, перевернувши всі пальники на високу позначку. Змішайте спеції і сіль в невеликій мисці.

  • Поріжте сторону баклажану діагональними перехрещеними розрізами приблизно по 2,5 см, залишаючи шкіру непошкодженою. Змажте олією капелюшки грибів і нарізану сторону баклажану. Посипте гриби та баклажани рівномірно 1/2 (близько 4 чайних ложок) суміші спецій, переконавшись, що приправа потрапляє в порізи баклажанів.

  • Готуйте на грилі на прямому вогні капелюшки грибів і баклажаів, поки не обвуглятьсяі, близько 5 хвилин на сторону. Вимкніть пальники з одного боку гриля.

  • Помістіть цибулю в центрі подвійного шару фольги. Посипте приблизно 1 1/2 чайної ложки суміші спецій. Помістіть обвуглені баклажани, наріжте поверх цибулі. Викладіть нарізані помідори зверху баклажана і посипте приблизно 1 1/2 чайної ложки суміші спецій. Вкрийте кожну половинку баклажану 2 грибами портобелло і посипте сумішшю спецій, що залишилась. Заверніть довгі сторони фольги. Потім складіть короткі сторони, щоб утворити щільно закритий пакет.

  • Готуйте 10 хвилин. Переверніть пакет і готуйте ще 10 хвилин, поки баклажани не стануть ніжними і легко відділятимиться від шкіри.

  • Обережно вийміть пакет з гриля і відкрийте фольгу, щоб пара вийшла; злегка охолодіть. Вийміть гриби з пакету і наріжте на дуже тонкі смужки. Зніміть шкіру з баклажанів і викиньте. Розділіть баклажани двома веделками і змішайте з цибулею. Перемішайте з нарізаними грибами і збризніть суміш соком лайму.

  • Подавайте суміш веганських барбакоа в теплих кукурудзяних тортильях, з кусочкаму лайму, за бажанням, і начинками, такими як нарізані кубиками помідори, маринованаі цибуля, кінза, нарізані халапеньо, веганський сир і веганська сметана.

  • Кулінарні підказки: Нарізання грибів на дуже тонкі смужки і «подрібнення» баклажанів дасть вам більш м'ясну текстуру. Якщо у вас немає гриля, помістіть баклажани та гриби у неглибоку сковорідку та смажте на високій температурі близько 5 хвилин з кожної сторони або доки все добре не підсмажиться. • Після обвуглення овочів і формування пакету з фольги, як вказано, можна закінчити приготування в духовці. Обсмажуйте пакети в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 20 хвилин, перевертаючи пакет в середині приготування.