Інгредієнти
Для приготування перуанського курча, покласти курча у великий пластиковий пакет із застібкою або скляну посудину. Змішати всі інші інгредієнти для курки у невеликій мисці. Додати маринад до курчати; добре перемішати. Охолоджувати принаймні протягом 3 годин або залишити на ніч для додаткового аромату.
Тим часом, приготуватим два соуси. Для Зеленого соусу, покласти усі інгредієнти в чашу блендера; закрити. Змішувати на високій швидкості до отримання однорідної маси. Для соусу Рокото, змішати всі інгредієнти в невеликій мисці. Накрити і охолоджувати обидва соуси до подачі на стіл.
Підготувати гриль для непрямого середнього вогню (140-150 °С). Розігріти гриль, повернувши всі пальники в середню позицію. Вимкнути пальник(и) з однієї сторони. Витягти курку з маринаду і покласти на незапалену сторону грилю. Видалити весь залишковий маринад. Закрити гриль.
Смажити на грилі 40-45 хвилин, час від часу перевертаючи. Перекласти курча на запалену сторону гриля шкірою вниз. Повернути запалену сторону гриля на високу температуру.
Смажити на грилі без накривання від 3 до 5 хвилин, або довше, або доки курча не засмажиться. Розрізати курча на відповідну кількість порцій. Подавати з Зеленим соусом чилі і Вершковим соусом рокото та викласти лайм з країв за бажанням.