Default
Тенденції в Смаках

ВЕГАНСЬКІ ЧОРІЗО

Інформація про поживну цінність на порцію: 197 калорій,  загальна кількість жирів  9г, насичені жири  1г, холестерин 0мг, натрій 444мг, вуглеводи 23г, волокна 8г, всього цукрів 3г, білки 6г
(Доданий цукор 0г)

 

  • 10Хв

    Час підготовки

  • 15Хв

    час приготування

  • 197

    Калорії

  • 15

    Інгредієнти

Інгредієнти

8

Порцій

Приготування

  • Розмістіть у великій мисці квасолю гарбанзо, помідори, яблучний оцет, соєвий соус, спеції та сіль; добре перемішайте.

  • Перемістіть суміш в кухонний комбайн. Взбивайте приблизно 5 або 6 разів, поки добре не перемішається і не залишиться лише кілька грубих шматків бобів.

  • Нагрійте 2 столові ложки олії у великій сковорідці на середньому вогні. Додайте цибулю та гриби; варіть до готовності, помішуючи. Додайте олію, що залишилась і збільшiте вогонь до середнього. Вмішайте в суміш габанзо і воду. Готуйте від 8 до 10 хвилин або поки суміш не нагадуватиме приготований чорізо, перемішуючи тільки тоді, коли суміш на дні почне коричневіти, перекидаючи підрум'янену частину назад в суміш. Використовуйте вегавнське чорізо як начинку для тако, топінг для тостад або як замінник м'яса у веганському рисi або буріто.

  • Кулінарні підказки: Чорізо можна використовувати в різних стравах. Часто подається на сніданок, воно також є ідеальним доповненням до буріто і смаженої картоплі, або відмінною начинкою для тако і емпанадас. У вас немає кухонного комбайна? Розтовчіть суміш квасолі габанзо і помідори виделкою. Розмішайте з оцтом, соєвим соусом, спеціями і сіллюі і продовжуйте далі за рецептом. При приготуванні суміші габанзо, постарайтеся довести суміш до коричневого кольору, подібно до підсмаженої яловичини. Це надасть більш глибокий аромат і трохи хрустку текстуру суміші. Для отримання пряного вегансьогоі чорізо додайте свіжий халапеньйо або будь-який інший ваш улюблений перець чилі.